Menu

A trecut bacul… pentru unii

Au scapat de bac saracii elevi. Unii au scapat, altii l-au picat si nu e prea ok numarul lor. E valva mare cu notele la bac si bineinteles, toata lumea da vina pe toata lumea pana intr-un final cand lucrurile se calmeaza, nu se rezolva nimic si continuam cu urmatoarea stire de senzatie care vinde ziare si atrage prosti la tembelizor.

Cand am dat eu bacul anul trecut rezultatele au fost ok dar tot destul de slabe. Au scos 3 probe care ridicau considerabil mediile si asta s-a vazut. Anul asta cica s-au motat camere de supraveghere iar copiatul nu a fost deloc permis. Notele refleca in continuare cunostintele elevilor si vina e impartita.

E vina ta ca parinte ca nu stii sa-ti cresti odrasla si e vina ta ca profesor ca esti un pedagog prost. Bineinteles ca e vina ministrului ca de obicei, e vina crizei ca nu au avut timp parintii de ei sau bani sa ii dea la meditatii. E vina flacaului ca iesea prin cluburi sau scria pe IM in loc sa se gandeasca cum sa treaca bacul etc. E vina multora dar suntem focusati tot timpul pe aceeasi parte tampita din problema.

In calitate de student care a decis sa plece din jegul asta de tara pot sa va spun ca imi este foarte bine unde sunt acum. S-au prins si altii inaintea mea ca nu e de stat si se vor prinde si altii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *