Menu

Am depasit o etapa

Am terminat scoala, am dat examenul de bacalaureat si asa s-au terminat 4 ani in care a trebuit sa suport mizerii din partea celor cu mai multa putere decat mine. Am injurat oameni prosti, dar pe sub mustata. Au incercat sa isi bata joc necontenit de noi si sa ne arate cu fiecare ocazie cine sunt ei si ce pot face. Acum nu voi mai avea nici o legatura cu ei.

Am terminat cu bine, cu o medie pe 4 ani egala cu cea cu care am intrat. Asa cum dificultatea a crescut treptat dar nivelul meu a ramas acelasi nu pot sa fiu decat bucuros. Am dat si examenul de bacalaureat si chiar daca nu stiu inca rezultatele (cand scriu acest articol) sunt multumit de ce am facut, de ce am scris si am constientizat ca mi-am facut multe griji degeaba pentru examen. Acum imi dau seama ca adevaratul meu “examen” a fost momentul cand am aplicat pentru facultate.

4 ani au trecut foarte repede. Daca nu eram elev unde sunt nu faceam ce fac astazi. Cei care ma cunosc personal stiu la ce ma refer si cu siguranta sunt de acord cu mine.

Le multumesc in primul rand parintilor, in al doilea rand tot parintilor (ajutorul lor merita 2 locuri de clasament), profesorilor care au stiut sa isi faca meseria, prietenilor care m-au sustinut si multor altor persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *