Menu

Am un kilogram jumatate de creier si pe cuvant de nu-l vand!

Asa, impusc doi iepuri dintr-un foc: fac un ban cinstit si nu o sa-mi mai dau seama cand sunt luata de “pinguinca”. Pentru momentul de “dupa vanzarea creierului”, pentru ziua in care nu o sa mai stiu nici macar cate stiu acum, imi notez cateva idei. Le pun aici in speranta ca o sa-mi sopteasca vantul dintre urechi ca am avut odata un blog. Deci:

1. Cand cineva te lauda si te vorbeste de bine, sigur vrea ceva de la tine. Nu exista exceptii, nu e teoria conspiratiei, nu e paranoia. E un fapt dovedit de mii si mii de ori. Daca un lucru s-a intamplat de n ori, fii sigura ca se va intampla si a n+1 oara.

2. Cand cineva te lauda si te vorbeste de bine de fata cu tine, asta nu inseamna ca dupa ce pleci va continua sa spuna aceleasi lucruri bune. Dimpotriva.

3. Daca cineva isi da seama ca esti destept, nu inseamna ca te va aprecia. Inseamna doar ca are si ea un kilogram jumatate de creier.

4. Daca cineva iti va spune ca esti importanta intr-o anumita pozitie, dar tu, cand te-ai aflat in pozitia respectiva, te-ai simtit prost/a, urmeaza-ti instinctul. Azi exista PR. 🙂

5. Daca esti intr-o situatie aiurea si nu sti ce sa faci, dormi, stai in standby, vezi ce si cum se intampla… lucrurile se vor rezolva de la sine (si intotdeauna orice se va intampla, fie ca va depinde de tine sau de altcineva, este ceea ce trebuia sa se fi intamplat de la inceput).

6. Daca vrei sa spui ceva si ti se sugereaza sa taci, URLA! Ai dreptul sa spui ce vrei, atata vreme cat nu atentezi la securitatea sau demnitatea celor din jurul tau.

7. Daca dupa ce urli nu ramane nimeni langa tine, du-te la Balaceanca, ca sigur ai innebunit si tipi ca dementa aiurea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *