Menu

Cea mai proasta dintre cele mai proaste… zile

Ai avut vreodata worst day ever? A tinut 24 de ore, sau 65 (pana acum), ca la mine?

Am adunat mult prea multe invataminte in “cea mai proasta zi” si trebuie sa le impartasesc. Numarul de ordine e aleatoriu, “cum imi vine la deget”:

  • prietenii mei, care ma iubiti si ziceti ca sunt “foarte misto” – ca om, ca prietena, ca si cunostinta. N-o mai ziceti! Din partea unor oameni care nu sunt in stare sa-si tina cuvantul, vorbele astea nu reprezinta nimic! Si deveniti penibili. Chiar si un “ne vedem maine la o cafea” neonorat este un mare minus. Si nu vreau sa ma incarc de energii negative! Ca sa-l citez pe Mihai – “muzul” si “oazul” meu de realitate: “Basti, oameni fara cuvant care sunteti oameni fara cuvant!”
  • oamenilor de HR, care lucrati pe HR, am un sfat: ocupati-va de HR! Macar la serviciu… Si puteti incepe prin a studia CV-urile celor pe care ii sunati. Nu sunteti curiosi sa vedeti daca cei carora le oferiti un job se potrivesc cu jobul ala? Si daca nu verificati data la care a fost actualizat CV-ul pe care nu-l cititi (iulie 2007, in cazul meu), si daca auziti ca nu sunt interesata de schimbarea locului de munca, de ce-mi trimiteti job description-uri? Adica, n-ati fost multumiti de cele 20 de minute pe care vi le-am acordat – din bun simt – la telefon? Si v-ati gandit ca tre’ sa ma mai contactati? De 2 ori??? Pacat de companie…
  • tot despre joburi. Colegul meu Dragos scria despre migratia fortei de munca si despre efectele ei. Total de acord! Dar telefonul de mai sus mi-a reamintit un aspect pe care il uitasem, si care poate veni ca o completare la tabloul “pietei muncii”: nici un om nu-si “paraseste” jobul nemotivat. Iar banii nu reprezinta unicul motiv pentru a renunta la un job.
  • si ultima: aroganta si sexul nu mai vand. Sa-i zica cineva si DJ-ului de la PRO FM campus. Nu mai ascult postul asta de radio din cauza lui! Si-mi placea muzica! Nu stiu ce incearca sa faca… dar se tot lauda cu “caracteristicile mirifice, minunate, excelente” pe care le are, cu aspectul lui de Apolo etc… Aroganta a prins… M-am prins si eu de gluma… Dar nu toti suntem Badea! Sau Ciutacu. Spuse o data… merje. Da’ deja dupa 2 saptamani, incontinuu, incontinuu… lasa-ne! Am trecut pe VIBE FM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *