Menu

Clădim în fragilitatea visului

Dacă de fiecare dată când te trezeşti din somn ţi-ai putea aminti ceea ce ai visat, probabil până în ziua de azi lumea ta ar fi fost deja construită.

Totuşi, dat fiind faptul că de multe ori visul se pierde în propria lui visare înainte să te trezeşti, lumea ta se construieşte încet-încet, pas cu pas, cu răbdare şi în luptă constantă cu realitatea-napastă- care te pândeşte din ascunsul nevăzutului ei şi îţi sperie visul.

Cu greu aşezi picur de vis peste picur de vis şi anevoios pământul pe care călcăm absoarbe seva imaginaţiei proaspete, răsărind flori din ţărâna aridă a vieţii şi soare din cerul care le mângâie.

Din pieptul viu saltă sentimentul de fericire, de năzuinţa împlinirii… Visul te dezbrăca în somn de zdrenţele de muritor şi te înfăşoară în mantia celui care se joacă cu imposibilul, şi care mai apoi se luptă cu acesta cucerindu-l.

Visul te motivează, realitatea te provoacă. Visul te înarmează, iar lupta se duce pe frontul realităţii. Vom reuşi oare să ieşim victorioşi din această bătălie? Cine va avea de spus ultimul cuvânt?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *