Menu

Cum sa gasim o nisa

Vorbim de ceva vreme de bloguri de nisa, avantajele unui blog de nisa sau cum putem monetiza un blog de nisa dar nu am citit nicaieri un articol despre cum ar trebui sa iti alegi o nisa. Poate articolul vi se pare ridicol dar tot timpul e bine sa stii de unde sa pornesti cand cauti o nisa si cum sa te asiguri ca ai cum sa o monetizezi dupa ce o dezvolti, daca de asta esti interesat.

In primul rand vorbim de nisare pentru ca un proiect general e greu de ridicat si greu de sustinut. Deci o nisa mai ingusta si neexploatata e o idee foarte buna.

Cred ca putem identifica nise care merg pe sezon sau nise care sunt tot timpul la cautare. Exemple de nise de sezon sunt:

Site-uri de sarbatori (felicitari, cadouri, haine de sezon)
Site-uri de vacanta (travel, haine de sezon)
etc
Cred ca ati inteles despre ce vorbesc. Luam de exemplu hainele si dezvoltam spre ceva nisat cum ar fi papuci (adidasi de baieti, de fete etc) sau costume de baie, caciuli in iarna etc.

Puteti incepe un site de mesaje de sarbatori inca din vara pentru a asigura cel putin 5-6 luni pentru adunat continut, indexare, positionare. Mai gasiti aici cateva sfaturi.

Voi ce idei de nise aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *