Menu

De 3 luni in Copenhaga

Azi se fac 3 luni de cand am intrat in Danemarca si m-am abtinut sa imi dau cu parerea ca orice expert in toate roman. De 3 luni ma plimb pe strazile lor si interactionez cu ei. De 3 luni de zile le mananc mancarea si ma enervez pe preturile lor ridicate. Acum pot sa fiu mai obiectiv si sa scriu pe blog exact cum este in Danemarca pentru cei care vor sa studieze aici sau se gandesc sa se stabileasca in Danemarca.

Initial cand am intrat in tara eram foarte entuziasmat. Totul in jurul meu era nou, si ca aspect (astia stiu sa-si tunda iarba si e plin de spatii verzi) dar si ca mentalitate (acum 40 de ani erau fermieri, acum sunt foarte deschisi la minte). Acum ca m-am obisnuit cat de cat cu tara si cu locurile pot spune ca mi s-a modificat putin parerea despre Danemarca, acest “promised land” de care aud din ce in ce mai des in tara.

Sa nu ma intelegeti gresit, e o tara minunata si oamenii sunt foarte ok in general dar sa nu credeti ca aici umbla caini cu covrigi in coada.

Vor urma multe articole despre Danemarca si despre danezi asa cum ii vad eu, prin ochii unui student strain in sistemul lor de invatamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *