Menu

Despre poker

Unii il vad ca pe un joc de noroc, altii il considera mai mult un joc in care, cu cateva strategii si cu ceva experienta, poti face niste bani frumosi distrandu-te in acelas timp. Multa lume a avut, sau urmeaza sa aiba o faza in care pur si simplu adora jocul de poker.

Majoritatea jucatorilor live de poker experimentati care pur si simplu traiesc din asta au pus accentul in jocul de poker pe reactiile fetei si miscarile fiecaruia. Si totusi, odata cu aparitia internetului, printre multitudinea schimbarilor, jocule de poker s-a schimbat deasemenea.

In prezent, fostii cowaboy care stateau la masa cu wiskey si trabuc jucand Poker Hold’em (pana si denumirea denota pasiunea jocului) stau astazi in fata calculatorului facand bani frumosi. Tot poker e, insa majoritatea strategiilor s-au schimbat de vreme ce jucatorii nu se mai „citec in ochi”. Majoritatea jucatorilor care dedica mai mult timp jocului de poker se concentreaza acum pe timpul de reactie, pe sensul actiunilor in sine si pe experienta pur si simplu. Multi gasesc atractiv si faptul ca pot experimenta nenumarate stiluri de joc, de vreme ce platformele de poker online aseaza la aceeasi masa jucatori din toate partile lumii.

Aparitia pokerului online a crescut exponential si numarul jucatorilor, de vreme ce aproape oricine are sansa de a face bani frumosi din asta fara prea multa experienta sau abilitati prea speciale. A devenit chiar o industrie : incepi, castigi, pierzi, experimentezi, aplici, castigi… si tot asa. Multi fac asta din placere, de vreme ce tensiunea jocului de poker le fierbe sangele in vene.

Fie ca e din cauza ca iti suna bine, banii iti fac cu ochiul, sau pur si simplu vrei sa te simti un castigator, mai devreme sau mai tarziu tot vei experimenta jocul de poker, pentru ca este o experienta placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *