Menu

Dupa doi ani

Au trecut doi ani de cand am plecat de acasa. Am inceput harjoneala asta amuzanta cu viata in alta parte, dezamagit de lumea din jurul meu, de tara mea. A fost greu la inceput si probabil imi va fi greu si in viitor, dar cu siguranta imi va fi mai usor decat in Romania.

Nu imi va fi mai usor pentru ca au facultatile gratuite sau pentru ca sunt mai mari salariile, ci pentru ca aici oamenii sunt fericiti. Acum cativa ani altfel ma gandeam la viitor, alte prioritati imi ocupau timpul si scopul era mai important decat calatoria. Nu priveam lucrurile din perspectiva corecta dar incepe sa se contureze din ce in ce mai clar ce conteaza defapt.

Nu pot trai intr-o tara in care toti se plang de absolut orice lucru prost, intr-o tara in care oamenii sunt manipulati si mintiti pe fata intr-un mod asa de evident ca ramai socat cand vezi ca functioneaza. Pot scrie o lista lunga cu toate motivele pentru care Romania nu este ce ar putea fi dar cu totii stim cel putin 10 si deja a devenit un cliseu sa le readuci in discutie. Nu mi-am propus sa va schimb pe voi, dar mi-am propus sa ma schimb pe mine, putin cate putin, pana pot fi fericit. Si sunt pe drumul cel bun.

Suflu in tort in ziua in care voi alegeti dintre doua lucruri proaste. Cum puteti voi masura “lesser of two evils” nu stiu, eu nu am putut.

PS: Pe blog voi scrie cand voi avea ceva de spus, pana acum am cam facut zgomot inutil in majoritatea articolelor iar cele care aveau un sambure interesant s-au diluat printre altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *