Menu

Gunoiul de sub pres

Cu ceva luni in urma, scriam un articol pe un alt blog, in care subliniam putin ironic, faptul ca o anumita locatie a aratat cu o anumita ocazie festiva, mult mai bine decat in zilele obisnuite. Atunci cativa oameni mi-au spus ca e absolut normal si firesc ca atunci cand primesti musafiri sa te pregatesti special. De acord, dar sunteti si voi de parere ca in general ne schimbam look-ul doar cand vine cineva special?

Dimineata ne pregatim pentru scoala/servici, peterecem o ora in baie, ne imbrcam cu haine bune, frumoase, folosim o tona de odorizante si parfumuri si plecam. Totul ok pana aici. Insa care e primul lucru ce il facem atunci cand ne intoarcem acasa? Avem deja o expresie incetatenita: “ne schimbam in hainele de lucru, ca doar n-om sta si pe acasa la fel cum suntem imbracati la servici/scoala”.

Spuneti voi daca nu suntem intorsi pe dos. In societate tot timpul trebuie sa aparem la cel mai inalt nivel, in timp ce in familie consideram merge si imbracati cu niste haine mai proaste, merge si fara parfum, merge si fara atata “eticheta”. Oare mai trebuie sa ne intrebam “De ce au oamenii probleme?“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *