Menu

Ice, brice si carice

Ma plimbam duminica seara pe Lipscani cu si anume Corina (pentru a evita o cacofonie). Au refacut partial strazi (partial adica in stil romanesc, nu va ganditi ca e altceva). Am trecut pe langa o gramada de magazine foarte interesante si niste locuri foarte dragute unde poti sa bei o cafea, un ceai, o cola, o bere… Ba chiar poti sa iti iei si o ciorba, ca nu te opreste nimeni.

Preturile sunt ok, ca pe oriunde prin zona, locurile sunt foarte frumos amenajate. Si da, au niste magazine cu chestii mai “hippie”, de la esarfe colorate la dulapuri (care apropo, erau prea tari, cu desene egiptene, indiene “scrijelite” in lemn, ce sa mai… de toate pentru toti). Si cum mergeam noi asa, agale… ce sa vezi… au un magazin special numai si numai cu… (nu, nu cu cafea, din pacate) CEAI. Orice combinatie dubioasa iti trece prin cap sunt sigura ca gasesti. M-a fascinat magazinul ala, chiar daca l-am vazut numai pe dinafara, pentru ca la 8 seara nu mai lucreaza nimeni duminica (dang-dang).

In afara de asta, am trecut pe langa o seama de magazinase tip “cici-bici” pentru cunoscatori, pentru cei care nu stiu, sunt acele magazine cu absolut de toate, cu rame foto si pile de unghii, cu pixuri si cutite de taiat paine… absolut de toate in orice combinatii. Si am vazut acolo o tabla de sah, din lemn cu piese de sticla… kitsch asa la vedere, dar piesele erau fascinante). Ah da, si mai aveau o gramada de chestii tipic romanesti old school.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *