Menu

I’m back!

Dupa o perioada destul de lunga in care nu am scris nimic, o perioada in care am fost offline in mare parte am revenit cu forte proaspete, idei noi si planuri marete. Nu am sa va zic exact ce imi coace mintea dar pot sa spun ce s-a schimbat.

In primul rand am plecat din tara. I’m done. Prea multa mizeri, prea mult circ, prea multa drama si prea multa prostie. Acum sunt in Copenhaga si astept sa incep facultatea aici. Imi este dor de tara intr-un fel straniu dar mai mult cred ca imi este dor de rutina de acolo, de oameni si de locuri. Cu siguranta nu imi este dor de tot ce caracterizeaza rromania. E destul de normal, zic eu, sa iti fie dor in momentul in care ajungi in cu totul alta lumea cu alti oameni, alte mentalitati si cu alt mod de a gandi. Copenhaga e un oras incredibil de scump dar si frumos.

Am fost offline o perioada pentru ca am vrut sa am o vacanta mica dupa ce am terminat cu examenul de bacalaureat. O vacanta in care nu am verificat mailuri, nu am raspuns la comentarii, nu am mai interactionat pe Twitter si nu am deschis Facebook-ul. M-am aerisit si am avut ocazia sa caut inspiratie si forta de lucru in exterior. Suna ciudat, ca si cum as fi scapat la aer dupa luni intregi de stat in boxa inchis si in intuneric. Nu e chiar asa. Am reusit sa imi pun ordine in ideile ce s-au acumulat de multa vreme si am reusit sa imi fac o lista de prioritati. La partea nu respectatul sunt increzator ca o voi duce la bun sfarsit.

Vor fi niste schimbari pe blog pentru ca se apropie o perioada destul de importanta. La timpul potrivit ele vor fi dezvaluite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *