Menu

O idee este egala cu zero

… daca nu este pusa in practica. Daca este pusa in practica, trebuie sa muncesti la ea si sa nu renunti prea usor. Cam asa merge cu teoria, si o stim cu totii.

Problema uneori poate fi ca nu suntem persoanele potrivite sa punem respectiva idee in aplicare. Cauzele pot fi lipsa de informatie in legatura cu subiectul sau pur si simplu faptul ca nu suntem asa pasionati de respectiva arie. Auzi in fiecare zi oameni care vin cu o idee si o duc la bun sfarsit devenind milionari. Acel succes aparut “peste noapte” dureaza ani de munca la o idee care a placut mult si a inspirat oamenii care au pus-o in aplicare.

Atunci ar trebui sa aruncam ideile care nu se par potrivite pentru noi? Eu am decis sa mai povestesc la unul, la altul care ar putea fi interesat de acel domeniu. Daca nu o folosesc eu, de ce sa nu o foloseasca altul. In fond, o idee pe care nu o pui in practica este egala cu zero (cu asta am inceput doar).

Voi scrie si pe blog de acum cateva idei care zic eu ca “ar putea merge”. Daca cineva gaseste curajul sa-si deschida o afacere din aceste idei nu pot decat sa fiu fericit pentru el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *