Menu

Ora de intalnire

Inevitabil, petrec foarte mult timp cu mine. De cele mai multe ori, nu-mi dau multa importanta, pentru ca am treaba: cel putin 9 ore pe zi, 5 zile pe saptamana sunt la serviciu. Alte 8 ore pe noapte, 7 zile pe saptamana, le dorm (stiu, dorm cat bebelusii… Si ce? Sunt in crestere!). Deci, 91 din 168 de ore pe saptamana sunt pierdute.

In schimb, am timp sa stau cu mine in trafic. Si chiar stau! Fara sa ma misc. Niciun centimetru. Pentru ca stau in centrul Bucurestiului. La iesirea din Capitala spre Urziceni, Piatra Neamt etc. Mi se pare normal sa fie aglomerat…

Revenind… Stand eu cu mine si dandu-mi seama ca voi intrzia, inevitabil, oriunde m-as duce, mi-am dat seama ca, in sufletul meu, sunt o persoana punctuala. Eu n-am cum sa ajung la timp, dar cei care se intalnsc cu mine n-au nicio scuza. Chiar daca e trafic. Nu s-au gandit la asta dinainte? N-au putut sa gaseasca o scurtatura? Sau sa plece mai devreme? De asta se stabilesc ore de intalnire.

Ca sa te intalnesti cu cineva la acea ora. Stabilita in prealabil. Nu ca sa mai intarzii inca 15 minute peste ora stabilita. Sau nu ca sa stii la ce ora sa suni. Sa spui ca vei intarzia. Asta e conculiza la care am ajuns azi, in trafic: ora de intalnire e ora la care te intalnesti cu cineva. 🙂 Lucrurile simple ma tin ocupata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *