Menu

Reteta de ghiveci

Da, e ghiveci, pentru ca am avut 2 zile pline si incarcate. E ghiveci pentru ca am facut in 48 de ore, cat faceam altadata intr-o saptamana, iar stressul se amplifica deoarece trebuie sa las toate proiectele bine definite si finalizate pana cand plec in Croatia, adica duminica dimineata. Dar ce ma tot lungesc la vorba? Sa spunem reteta.

Asa. Ingrediente. Se iau doua zile de august. Se taie dupa preferinta in cate 24 de ore fiecare, ziua ceva mai lunga decat noaptea. Se adauga o conexiune la net slaba, care cade din 2 in 2 ore, se adauga o groaza de oameni care asteapta respectarea unei promisiuni si se lasa la dospit.In prima zi se adauga necesitatea cumpararii unui domeniu pentru proiectul de telefoane, adica un drum de 25 de kilometri pana la Medias dus si intors, adica soferi sau fumatori intr-un grad insuportabil, sau manelisti, sau propietari de Dacie; desigur, faceam autostopul.

Se adauga niste incompetenta la nivel inalt la o firma pentru vanzari domenii, apoi necesitatea de a merge si a face poze la un eveniment public. Bine, asta a fost garnitura. Asa! Se adauga somn de doar cateva ore pe noapte, apoi o a doua zi, cu necesitatea de a respecta promisiunea ca va reinstala un windows, desigur probleme din nou si nu in ultimul rand se adauga la intoarcere un desktop pe care avem cateva zeci de ferestre de messenger deschise. Unii vor comentarii pe hi5, altii chiar nu au ocupatie, altii vor traffic pe blog. In fine, se amesteca bine intreaga compozitie si se toarna in tava. Se coace la foc potrivit. Dupa ce e gata, se adaga necesitatea de a mai fi prezent la 2-3 evenimente seara asta. Se serveste ca atare.

P.S. Reteta nu va avea succes, daca nu va fi preparata in graba, la fel cum a fost scrisa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *