Menu

Trafic

Imi place sa respect regulamentul rutier pentru ca imi place sa-mi respect partenerii de trafic. Ii respect chiar si atunci cind gresesc (oameni suntem!) dar recunosc si/sau se scuza.

Insa nu voi respecta niciodata bipezii prosti si nesimtiti care circula ca si cum ar fi singuri pe strada si parcheaza de parca le-a luat ma-sa sosea, si tot ei sunt aia cu gura mare si spurcata. Pe astia ii voi privi si trata mereu cu aceeasi scirba si repulsie cu care tratezi un cacat in care calci si nu stii cum sa-l stergi mai repede de pe pantof, sa-i anihilezi putoarea. Pentru ca asta sunt: niste deseuri morale care murdaresc strada si o imput.

Motivatia “nu sunt locuri de parcare” e futila si demna de un giga. Daca ai sa cauti, ai sa gasesti loc de parcare, fie si cu plata. Dar daca esti neam de cercopitec cu chilu’ de lene in spate, ai sa parchezi fix in fata stabilimentului unde ai treaba, chiar daca incurci circulatia. Iti spun eu ca daca mai mergi niste zeci de metri pe jos de la locul de parcare, nu-ti cad coaiele si nici nu ti se usuca pasarica (dupa caz). Mai faci si tu un pic de sport, ca nu te-a fatat ma-ta in masina.

Iar pentru brontozaurii cu creier cit nuca si cantitatea de bun-simt (stiti, ma, ce e ala?) invers proportionala cu marimea sau notorietatea marcii de masina pe care o poseda, am un mesaj pe care incerc sa-l scriu cit mai pe intelesul lor limitat, cu numar de cuvinte in vocabular cit degetele de la doua miini (in cazuri fericite) si sa le obosesc cit mai putin creierul aflat intr-un permanent concediu de odihna:

Varule, cocalare, husene! minca-tas-i ‘teligenta suptirik a lu’ matale k aperitiv, k tot n-uti fol la nimik. Degeaba ma klacsonezi si ma flasuiesti k sa ma dau la o parte pt k tu te grabesti aks k sa nu se prinda muierea ta k nai intirziat la munk, ci ai fost sat-i babardesti sugatoarea de akdea de serviciu. Sat-i intre bine la dovleac k din mom ce eu merg cu viteza max legala (kre e de cinzeci pa ora dak nu stiai), e problema ta sa ma depasesti pt k vrea muskiu’ tau sa mearga cu 100 la ora, intelegi? Problema ta sat-i gasesti loc, nu a mea sat-i fuck.

Ma scuzi dak tiam obosit neuronu’! D-ute si punei o manea k isi revine el. Hai pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *