Menu

Tu ce vrei de la viata?

Toata viata suntem invatati ca trebuie sa fim cei mai buni, ca trebuie sa reusim in viata, trebuie sa avem un viitor stralucit cu o cariera demna de invidiat dar nimeni nu iti spune pentru ce ar trebui sa urmaresti toate lucrurile astea in viata. Nimeni nu iti spune defapt ce conteaza cu adevarat in viata si de multe ori uitam esentialul si ne pierdem in chestii inutile.

Nu vreau sa o dau adanc in filozofii despre suflet si implinire dar vad din ce in ce mai multi oameni care fac ceva ce nu le place, invata undeva unde nu sunt interesati sau se chinuie zilnic fara un scop anume. Tot timpul m-am considerat norocos ca stiu in mare ce vreau sa fac cu viata mea si nu imi uit acel tel suprem. Imi vine foarte greu sa cred ca nu poti reusi sa faci ce iti place.

De obicei motivul pe care toti il invoca sunt banii, timpul etc dar nu stiu daca realizeaza ca banii vor veni daca faci ceva ce iti place si excelezi in acel domeniu iar timp nu avem pentru ca suntem ingropati sub tone de mizerii care nu fac altceva decat sa iti incetoseze (aici cam trebuia diacritice) cararea asta metaforica pe care suntem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *