Menu

V-am fost de ajutor?

De multa vreme ma roade sa scriu articolul asta pentru ca pur si simplu m-am saturat sa tot ajut oameni care nu stiu sa aprecieze. De’a lungu vremurilor am ajutat bloggerii in stanga si in dreapta cu sfaturi, teme, si chiar le-am mutat bloguri, i-am gazduit, le-am dat link-uri sa se mai ridice etc. Acum dupa ce fiecare a trecut de 100-200 de articole se pare ca nu ne mai cunoastem.

Am dat altora la folosit teme wordpress pe care am dat bani (am chitanta, nu glumesc), i-am ajutat sa customizeze, sa mute, sa faca si sa dreaga dar se pare ca nu am meritat inapoi nici macar un link in blogroll. Sunt un blogger amator si nu pot sa zic ca imi displace. Scriu niste rahatele care le citesc in medie 2-300 de unici si imi expun parerile sincere. Pentru ca nu mi-am fixat un standard inalt la care sa ma ridic sunt multumit, dar ma roade (ca sunt roman doar) cand ajut pe altii si se pisa pe mine. Imi cer scuze, dar exact asta e expresia.

De acum inainte am sa promovez exact bloggeri care merita, care scriu constant si bine (nu tampenii pentru 5 vizite in plus) iar la restul care va simtiti ar trebui sa va fie rusine si sa nu imi mai cereti ajutorul data viitoare.

Bafta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *