Menu

Vacanta prelungita

M-au intrebat multi (mai multi decat ma asteptam) ce s-a intamplat cu blogul si de ce nu mai scriu. Am luat o pauza de 3 luni pentru ca am vrut sa invat mai multe si am avut alte proiecte mai importante. Intre timp providerul meu de hosting a vandut business-ul si am ramas fara backupul fisierelor dar cu baza de date intacta deci nu am pierdut nimic. Cei care ma cunosc stiu ca niciodata nu am fost multumit 100% de designul blogului si oricum planuiam o schimbare mai mare, schimbare care necesita niste cunostinte de php din partea mea… Ajungem si acolo.

Ce am facut timpul asta? In vara am lucrat, pentru ca viata in Copenhaga este la fel de scumpa iar timpul liber l-am folosit mai mult pentru a-mi schimba anumite conceptii si pentru a invata lucruri noi. M-am linistit as putea spune si am incercat sa imi pun prioritatile in ordine luand cateva decizii care momentan functioneaza destul de bine.

Pentru ca prietenii de la Iasi se intreaba ce mai fac pot sa le spun ca imi este dor de iesirile aproape saptamanale la o bere in Taverna si de meciurile de baschet de pe Copou.

That is all.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *